Wednesday, 24 July 2013

dah habis berpantang

alhamdullilah semalam hari last aku berpantang.... terima kasih pada keluarga mertua yang menjaga aku sepanjang aku berpantang. terima kasih pada suamiku... boleh diharap juga suami aku ni... ketika berpantang dialah yang basuh baju anak, belikan lauk berpantang contoh ikan haruan... merata dicari akhirnya dapat.... menjaga anakku ..... tq husband... love u so much. terima kasih juga pada keluargaku di pahang..... seminggu lepas raya nantikan kepulangan zura, suami n anak  zura ' siti aisyah aqilah '.

meh tgk gambar aisyah....

Monday, 8 July 2013

rompers dan tight legging kini di facebook

assalamualaikum..... salam sejahtera...

zura ada buat page di facebook..... boleh tgk rompers dan tight legging di sini

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.406676919447284.1073741828.406210036160639&type=1

like page ni beramai-ramai.


Friday, 5 July 2013

JUAL ROMPERS DAN TIGHT LEGGING

Assalamualaikum.. salam sejahtera...

erm.... hari ni nak update gambar rompers dan tight legging untuk dijual.

harga seperti berikut :-

1 set rompers carters = RM 26
1 Helai rompers carters = RM 7
1 Helai rompers carters + 1 Tight Legging = RM 16

harga tidak termasuk pos............


R1 size :- 3 bulan

R2 size :- 3 bulan

R3 size :- 3 bulan

R4 size :- 3 bulan

R5 size :- 3 bulan

R6 size :- 6 bulan

R7 size :- 6 bulan

R8 size :- 6 bulan

R9 size :- 6 bulan

R10 size :- 6 bulan

R11 size :- 6 bulan

R12 size :- 6 bulan

R13 size :- 6 bulan

R14 size :- 6 bulan

R15 size :- 6 bulan

R16 size :- 6 bulan

R17 size :- 6 bulan

R18 size :- 3 bulan

R19 size :- 3 bulan

R20 size :- 3 bulan

R21 size :- 3 bulan

S01 size :- 6 bulan

S02 size :- 6 bulan

S03 size :- 6 bulan

S04 size :- 3 bulan

T 01 - SIZE 12 BULAN

T02 - SIZE 9 BULAN

T03 SIZE 9 BULAN

T04 SIZE 3 BULAN

T04 SIZE 3 BULAN

T05 SIZE 12 BULAN

TO6 SIZE 9 BULAN SOLD OUT

T07 SIZE 9 BULAN SOLD OUT

T08 SIZE 6 BULAN

TO9 SIZE 6 BULAN

T10 SIZE BULAN

T11 SIZE 3 BULAN

T12 SIZE 6 BULAN
So sesape nak beli bolehlah contact / sms / wechat / whatssap Zura.

0126746195

facebook :- Rompers, Baju baby

Thursday, 4 July 2013

order rompers dan legging

assalamualaikum....

okey... zura dah order rompers dan legging. insyaallah esok sampai. so, sesape nak order dengan zura bolehlah bagitau ea.... rompers carters. dah dapat nanti zura akan update pada semua. harga bawah dari RM 30.

1 set rompers carters = RM 26
1 Helai rompers carters = RM 7
1 Helai rompers carters + 1 Tight Legging = RM 16

harga tidak termasuk pos............

rakan2 blog ada yang nak beli ke....

dah dapat dari pembekal nanti zura post gambar kat blog ni..


Tuesday, 2 July 2013

borong rompers..... lepas tu jual dalam blog dan facebook

assalamualaikum..... salam sejahtera...

hai kawan2... zura n husband berhajat nak borong rompers dari online. lepas tu jual balik dalam blog dan juga facebook. kalo jual dalam online lebih murah dari beli dekat kedai. zura dah search mmg beli online lagi murah.

ada sesape nak beli tak...... setuju tak kalo zura jual online.... sesape yg dekat dengan zura boleh beli juga... ambil sendiri takyah poskan....

contoh rompers yang zura nak beli...... ada sesape nak order tak.... zura bagi harga murah