Monday, 30 September 2013

jual rompers, tight legging dan stokin 3d ...... murah

assalamualaikum / salam sejahtera....

jom tengok dan like page fb https://www.facebook.com/RompersBajuBaby . zura ada jual rompers, tight legging dan stokin 3d.

murah aje....

rompers 5 helai = RM 25
tight legging 1 helai = RM 9
stokin 3d = 1 pasang = RM 10
               = 2 pasang = RM 18
               = 3 pasang = RM 24

12 bulan

0-6 bulan

0-6 bulan

3 bulan

3 bulan

6 bulan

6 bulan

6 bulan

9 bulan




nak beli.... boleh sms, call, whatssap, wechat, kakaotalk zura ea... 0126746195

Wednesday, 25 September 2013

gambar comel siti aisyah aqilah



assalamualaikum....

dah lama tak berblog. hari ni nak tunjuk gambar comel aisyah...  sekarang ni aisyah bila diagah dah pandai senyum... bila mmumy balik... tau tau aje. lehernya dah nak keras... bila berdirikan kakinya dah kuat. byk perkembangan yang dapat dilihat... anak mummy cepat2 ea... senang mummy nak dukung aisyah.... cepat berjalan ea... senang mummy nanti.

ini gambar masa gi kenduri kahwin sepupu husband 15/9/2013

ni pulak gambar masa dok umah 21/9/2013

ni masa ada rambut.... time raya pertama






Monday, 9 September 2013

3 bln cuti dah habis

assalamualaikum.....

erm....cuti bersalin dah habis. syok betul dapat cuti. hari ni dah start keje. kalo tak masa ni mesti dgn anak

Thursday, 5 September 2013

anak buah 31 ogos 2013..... nur irdina kaisah binti mohd shahril

alhamdullilah... adik zura yang kahwin sekali tahun lepas dah dapat anak. baby girl.berat 3.12kg, nak merdeka. jom tgk anak adik yang montel ni. dah sama besar plak dengan baby aisyah.


kaisah n aisyah

majlis cukur jambul, akikah siti aisyah aqilah juga tahlil untuk arwah atuk aisyah (shaikh abdul haiyey)

assalamualaikum...

1 september 2013.... buat majlis cukur jambul, akikah baby aisyah dan tahlil arwah ayah zura. jom tengok gambar...

barang untuk cukur jambul





buaian berendoi baby aisyah..... barang2 masa kahwin tahun lepas... guna balik. buat sendiri jerk.

baby aisyah masa ada rambut

baby aisyah setelah dibotakkan oleh ayahnya

25 ogos 2013.... first anniversary

assalamualaikum....

alhamdullilah.... dah setahun usia perkahwinan zura dan suami. yang bestnya tahun ni dah dapat anak. siti aisyah aqilah binti muhammad amirul rashidi pengikat kasih sayang mummy dan ayah. hubby ... i love u. tq, sebab jadikan syg sebagai isteri hubby. jaga sayang .... tq sebab masa syg dalam pantang bersalin hubby jaga sayang, jaga anak. jom review balik time nikah dan kahwin tu. review juga gambar dah bertiga ni. hehehe.




oh ye... tq hubby hadiahkan syg dompet sempena anniversary... jgn lupa erk bln 10 ni hadiah birthday syg plak. hehehehe