Tuesday, 24 December 2013

sleepsuit murah

assalamualaikum / salam sejahtera...

zura ada jual sleepsuit murah .... jenama calvin clein. satu set ada 3 helai, rm 36 tidak termasuk pos. biasanya kalau beli satu set pos hanya rm6 sahaja. kalau 2 set pos rm7.

0-3 bln

0-3 bln

0-3 bln

0-3 bulan

0-3 bulan

3-6 bulan

3-6 bln

3-6 bln

0-3 bln

0-3 bln

0-3 bln

0-3 bln

3-6 bln

3-6 bln
nak order boleh call, sms or whassap ke nombor zura :- 0126746195

Thursday, 19 December 2013

riang ria siti aisyah aqilah

sukanya bila tengok gambar anak mummy ni. comel sangat. pandai betul bergambar. mummy and ayah love you so much...mmmmmmmmmmmuah.

Monday, 18 November 2013

BABY BULLET untuk Baby Aisyah

assalamualaikum.... salam sejahtera

hari ni zura order online BABY BULLET. Murah beli dengan Ida ni. hari tu pernah beli toodler rocker dengan dia. kalo kat luar mahal. okey toodler rocker zura beli hari tu jenama fisher price baru RM 150 Termasuk pos. okey kali ni baby bullet plak... RM 117 Termasuk pos. penghantaran makan masa 7 hari sebab zura minta guna parcel aje... kalo guna pos laju caj penghantaran agak mahal. parcel baru rm7, kalo pos laju cecah RM25. Tak sabar nak tunggu barang sampai... insyaallah isnin depan sampai kot.

nilah rupa baby bullet.... tak lama lagi boleh guna. aisyah pun tak lama lagi dah nak masuk 6 bulan.
okey sesape nak beli dengan ida boleh whassap kat nombor ni.... 0172816154

atau ke page fb.... mybabykidsonline.

Friday, 1 November 2013

online toodler

assalamualaikum....

sekarang ni suka bebenor beli online..... online barang baby. adik ada beli toodler untuk anaknya. dia kata best juga pakai. anaknya suka dok dalam tu. so..... zura pun mulalah cari-cari dalam online yang mana jual murah.... akhirnya ... dapat jumpa FB https://www.facebook.com/Babynkidsfantasy?ref=stream . Barang-barang yang dijual murah juga. beli toodler jenama fisher-price. RM 140 , POS RM 10... so total RM 150. kalau kat luar ni cecah RM 200 jugalah.

sukanya bila aisyah duduk dalam ni. senyap je.


Thursday, 31 October 2013

ROMPERS JENAMA CARTERS

assalamualaikum... salam sejahtera...

okey kawan-kawan ada stok rompers baru sampai.... boleh ke page zura di https://www.facebook.com/RompersBajuBaby . rompers zura jual hanya RM25 untuk 1 set. dalam 1 set ada 5 helai. jenama Carters.


Wednesday, 23 October 2013

love aisyah

assalamualaikum...

suka betul bila tengok gelagat anak ni..... jom tgk wajah comel baby aisyah...



aisyah n mummy

Monday, 7 October 2013

aisyah dah besar

assalamualaikum.....

alhamdullilah .. aisyah semakin membesar dan sihat. aisyah sekarang dah tau bila kita panggil namanya. siap senyum senyum lagi... manis betul anak mummy ni bila senyum. tak sabar  nak tengok perkembangan yang lain plak...



aisyah tengah jaga sepupunya... kaisah

Monday, 30 September 2013

jual rompers, tight legging dan stokin 3d ...... murah

assalamualaikum / salam sejahtera....

jom tengok dan like page fb https://www.facebook.com/RompersBajuBaby . zura ada jual rompers, tight legging dan stokin 3d.

murah aje....

rompers 5 helai = RM 25
tight legging 1 helai = RM 9
stokin 3d = 1 pasang = RM 10
               = 2 pasang = RM 18
               = 3 pasang = RM 24

12 bulan

0-6 bulan

0-6 bulan

3 bulan

3 bulan

6 bulan

6 bulan

6 bulan

9 bulan




nak beli.... boleh sms, call, whatssap, wechat, kakaotalk zura ea... 0126746195

Wednesday, 25 September 2013

gambar comel siti aisyah aqilah



assalamualaikum....

dah lama tak berblog. hari ni nak tunjuk gambar comel aisyah...  sekarang ni aisyah bila diagah dah pandai senyum... bila mmumy balik... tau tau aje. lehernya dah nak keras... bila berdirikan kakinya dah kuat. byk perkembangan yang dapat dilihat... anak mummy cepat2 ea... senang mummy nak dukung aisyah.... cepat berjalan ea... senang mummy nanti.

ini gambar masa gi kenduri kahwin sepupu husband 15/9/2013

ni pulak gambar masa dok umah 21/9/2013

ni masa ada rambut.... time raya pertama






Monday, 9 September 2013

3 bln cuti dah habis

assalamualaikum.....

erm....cuti bersalin dah habis. syok betul dapat cuti. hari ni dah start keje. kalo tak masa ni mesti dgn anak

Thursday, 5 September 2013

anak buah 31 ogos 2013..... nur irdina kaisah binti mohd shahril

alhamdullilah... adik zura yang kahwin sekali tahun lepas dah dapat anak. baby girl.berat 3.12kg, nak merdeka. jom tgk anak adik yang montel ni. dah sama besar plak dengan baby aisyah.


kaisah n aisyah

majlis cukur jambul, akikah siti aisyah aqilah juga tahlil untuk arwah atuk aisyah (shaikh abdul haiyey)

assalamualaikum...

1 september 2013.... buat majlis cukur jambul, akikah baby aisyah dan tahlil arwah ayah zura. jom tengok gambar...

barang untuk cukur jambul





buaian berendoi baby aisyah..... barang2 masa kahwin tahun lepas... guna balik. buat sendiri jerk.

baby aisyah masa ada rambut

baby aisyah setelah dibotakkan oleh ayahnya