Monday, 18 November 2013

BABY BULLET untuk Baby Aisyah

assalamualaikum.... salam sejahtera

hari ni zura order online BABY BULLET. Murah beli dengan Ida ni. hari tu pernah beli toodler rocker dengan dia. kalo kat luar mahal. okey toodler rocker zura beli hari tu jenama fisher price baru RM 150 Termasuk pos. okey kali ni baby bullet plak... RM 117 Termasuk pos. penghantaran makan masa 7 hari sebab zura minta guna parcel aje... kalo guna pos laju caj penghantaran agak mahal. parcel baru rm7, kalo pos laju cecah RM25. Tak sabar nak tunggu barang sampai... insyaallah isnin depan sampai kot.

nilah rupa baby bullet.... tak lama lagi boleh guna. aisyah pun tak lama lagi dah nak masuk 6 bulan.
okey sesape nak beli dengan ida boleh whassap kat nombor ni.... 0172816154

atau ke page fb.... mybabykidsonline.

Friday, 1 November 2013

online toodler

assalamualaikum....

sekarang ni suka bebenor beli online..... online barang baby. adik ada beli toodler untuk anaknya. dia kata best juga pakai. anaknya suka dok dalam tu. so..... zura pun mulalah cari-cari dalam online yang mana jual murah.... akhirnya ... dapat jumpa FB https://www.facebook.com/Babynkidsfantasy?ref=stream . Barang-barang yang dijual murah juga. beli toodler jenama fisher-price. RM 140 , POS RM 10... so total RM 150. kalau kat luar ni cecah RM 200 jugalah.

sukanya bila aisyah duduk dalam ni. senyap je.