Saturday, 31 December 2011

rumah baruku sudah siap semuanya

alhamdullilah.....

rumah yang aku beli dekat port dikson sudah siap. habis semua dengan pasang grill, lampu, kipas, tambah point, rail langsir, beli peti surat, penyapu, mop semuanya hampir RM 3000. Hari ni aku basuh rumah baruku. penat gak, tapi bestlah.

rumah yang telah siap di grill. tingkap semua bilik di grill, pintu depan dan belakang juga di grill.

ni master bedroom, ambil gambar sebelum di grill, lepas grill tak ambil pun.

pasang lampu kat dapur. aku upah orang dekat2 situ gak.  orang ni dok senawang


semua bilik ada kipas n lampu.

rumah siap kesemuanya sekali ngan basuh n mop umah. settle pada 31/12/2011, iaitu penghujung tahun 2011.

so sesapa nak sewa umah ni bolehlah contact saya, 012-6746195.

umah kat Taman Desa PD2, Port Dickson. berdekatan ngan Pantai Port Dickson, Teluk Kemang dan Kem Tentera.

1 comment:

  1. Salam Dik,

    Rumah ni vacant x utk disewa lagi?
    I'm contactable thru this no 0122627607 (Ida). Do sms me if it still does.

    Thanks

    ReplyDelete