Thursday, 29 November 2012

08 disember 2012 - majlis sambut menantu di kluang

assalamualaikum....

hai kawan2 b2b, ex-b2b, n kawan2 yang lain. lama tak cerita pasal kahwin. okey buat pengatahuan kawan2 semua minggu depan hari sabtu 8 disember 2012 maka akan berlansunglah majlis sambut menantu di kluang, johor.
lambatkan buat majlis, hehehe. majlis nikah n persandingan sebelah perempuan dah berlansung 3 bulan yang lepas iaitu 25 ogos 2012.
knp erk buat lambat? ni jawapannya.... majlis ni dibuat sekali dengan abang ipar. abg ipar akan berkahwin pada minggu ni iaitu 1 disember 2012 sebelah perempuan, so belah lelaki 8 disember 2012. fahamkan, kenapa lambat majlis sambut menantu ni dibuat. tapi bila fikir balik, best juga buat lambat, dapat merasa lagi di makeupkan ( mesti cantik - perasan je lebih.... hehehe), pakai baju yang cantik. nanti masa sambut menantu, aku n husband akan pakai baju pengantin warna coklat, abang ipar n pasangannya akan pakai warna biru putih.
kedua-dua warna baju ni memag cantik. mak mertua ambil pakej pengantin di taman intan, kluang, johor. kedainya nama jannah ...... (aku tak ingat nama penuhnya... hehehe)

so, sesape yang dekat area situ bolehlah datang ke majlis kitaorg. majlisnya di taman delima, kluang, johor.

5 comments:

  1. yang penting dah selamat nikah.
    apa2 pun merasa sekali lagii jadi pengantin even dah 3 bulan berlalu kan.hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuelah... bestnya dapat naik pelamin lg. hehehe

      Delete
  2. oh ok... sebab tu laa lambat ye. hehehe. takpe camtu. saving tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah lambat. mmg save bila ada 2 pasangan

      Delete
  3. wah... naik pelamin lg skali...

    ReplyDelete