Tuesday, 2 July 2013

borong rompers..... lepas tu jual dalam blog dan facebook

assalamualaikum..... salam sejahtera...

hai kawan2... zura n husband berhajat nak borong rompers dari online. lepas tu jual balik dalam blog dan juga facebook. kalo jual dalam online lebih murah dari beli dekat kedai. zura dah search mmg beli online lagi murah.

ada sesape nak beli tak...... setuju tak kalo zura jual online.... sesape yg dekat dengan zura boleh beli juga... ambil sendiri takyah poskan....

contoh rompers yang zura nak beli...... ada sesape nak order tak.... zura bagi harga murah


4 comments:

  1. salam Zura, just nk tnye..berapa RM zura nk jual rompers ni kalo nak beli sket2 or nk beli borong?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... tgk keadaan kalo dpt murah....zura jual murah jg... tgh server ni

      Delete
  2. tengah survey rompers jugak.. cantik2.. kalau zura jual, berapa ringgit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dpt dlm area rm 25 or 27 kot. tgh server. kalo dpt murah lg murah zura akan bg harga

      Delete