Friday, 21 February 2014

rompers 7 hari dan sleepsuit

assalamualaikum dan salam sejahtera...

lamanya tak update blog. skrg ni kalau update ... update pasal bisnes. zura ada jual pakaian baby di https://www.facebook.com/RompersBajuBaby . so segala pasal jual beli pakain baby ada di situ. marilah membeli belah. murah - murah je zura jual. ambil untung pun tak banyak. setakat 2 or 3 ringgit aje. bila beli borong dengan pemborong, so selit juga pakaian untuk anak.. siti aisyah aqilah. kebanyakan di luar sana agak mahal. so inisiatif cari dekat pemborong ... beli untuk aisyah dan jual yang lain kepada sesape yang nak beli. sbb tu tak ambil untung banyak pun.

size 0-3 bulan. baby boy sleepsuit .... RM36 SATU SET ADA 3 HELAI

9-12 bulan..... baby girl sleepsuit ... RM 36 SATU SET ADA 3 HELAI

unisex sleepsuit.... 6-9 bulan... RM12 SEHELAI

unisex sleepsuit... 6-9 bulan ...RM12 SEHELAI

baby boy sleepsuit ... 6-9 bulan.... RM12 SEHELAI

baby boy sleepsuit.... 6-9 bulan .... RM12 SEHELAI

baby boy sleepsuit.... 6-9 bulan ...RM12 SEHELAI

baby boy sleepsuit.... 6-9 bulan.... RM 12 SEHELAI

contoh rompers 7 hari..... preorder dekat dalam https://www.facebook.com/RompersBajuBaby . saya akan order bila dah cukup orang. kena bank in dulu yang ni ea bila saya kata bank in ea. RM46. SATU SET ADA 7 HELAI. SIZE YANG PEMBORONG ADA 3,6,9,12 BULAN SAHAJA.

BOLEH TGK DAN LIKE FB.... https://www.facebook.com/RompersBajuBaby

BOLEH SMS OR WHASSAP : 0126746195 (AZURA)

1 comment:

  1. Assalamualaikum. wahh cantiknya! sheila suka sleepsuit ni. sweet je tengok ~~~

    ReplyDelete