Monday, 27 May 2013

second giveaway from anakpakshaikh.blogspot.com

assalamualaikum...salam sejahterra

hari ni zura nak wat second giveaway plak. first dulu wat masa nak kahwin..., kali ni nak dapat anak plak. so hadiahnya nak bg baju baby.

pada sesape nak masuk blhlah join. kali ni korang tulis plak pasal pengalaman nak jd mummy ni. ramaikan blogger skrg yg tgh pregnant dan ada yg dah pun jd mommy. takpun korang boleh cite pasal scan , pasal gi klinik or apa2 pasal baby.

syarat2 penyertaan :

1. mestilah follower anakpakshaikh. kalo tak , jdlah dulu follower anakpakshaikh erk.

2. linkkan blog ini dlm blog korang nanti bila tulis entry. yelah nanti blh yg lain tau jg.

tarikh tutup penyertaan
22 jun 2013.

3 entry yg menarik hati zura akan dpt hadiah.

No comments:

Post a Comment