Tuesday, 26 June 2012

59 HARI LAGI

bila tgk je tajuk ni.... ermmmmm, tak lama dah nak bergelar isteri org. byk lagi rasanya yang belum cukup untuk majlis ni. selagi tak sampai ke majlis perkahwinan aku dengan encik tng selagi tulah, rasa tak cukup semua benda. dalam otak fikiranku ni macam2 benda nak dibuat. DIY ..... ini salah satu usaha aku untuk merealisasikan impian aku. sekarang ni aku tgh menDIY bantal hantaran untuk pihak en.tng bagi kat aku. tinggal nak lekatkan manik berjuntai je lagi untuk bantal hantaran ni. selain tu, aku tgh dok fikir macam mana nak hias bilik pengantin nanti. seharusnya DIY lah. untuk bilik, aku kena cari kain kosong warna putih dan merah, pastu aku nak lekat kat dinding. dekat kain tu nanti aku nak letak DIY paper fan flower pelbagai warna. sekarang ni aku tgh berusaha untuk menyiapkannya.

nak tunjuk bantal hantaran dan juga paper fan flower tak siap lagi..... so, aku tunjukkan rupanya yang aku copy dari blog org lain.....

rupa bantal hantaran macam nilah.... yang aku DIY warna purple, sbbnya belah en.tng warna purple, ditengah2 tu aku tak letak butang pun... just simple bantal hantaran.

nilah rupa paper fan flower.... amat mudah untuk membuatnya..... kosnya pun murah aje.

6 comments:

  1. xlama dah tu...cpt2 siapkan DIY tu..t nk tgok ek..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dah tak lama lagi...... rasa cepat je masa berlalu

      Delete
  2. wah.. dah tak lama lagi. mesti berdebar2 kan.. hehehe.. Good luck :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdebar tu ada jugalah...... rasa nak cepat je habiskan majlis...

      Delete
  3. da nak dekat da majlis. Siap kan cepat2 pastu review ok! tak sabar nak tengok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey nanti dah siap, saya review kat semua :-)

      Delete