Thursday, 28 June 2012

SAYA LANTIK MEREKA

tajuk ni  untuk kahwin saya. bab lantik melantik ni, saya suka sangat ngan kerja diaorg. mak andam saya lantik kawan sekolah masa saya belajar di Sekolah Menengah Teknik Muadzam Shah dulu, photographer - kawan sekolah juga... masa saya sekolah dari tingkat 1-3 di Sekolah Menengah Lepar Hilir, videographer- saya ambil org satu negeri... jumpa dia masa search kat en.google. Pelamin, baju pengantin - saya ambil mak sedara.....

jom kita tgk hasil kerja diaorg...

mak andam - Manjer , blh tgk kat funpage dia ( http://www.facebook.com/manjertouch )




photographer - hafiz, boleh tgk dekat dia punya funpage
http://www.facebook.com/hafizsaaraniphotography




videographer - Aswad , boleh tgk dekat blog dia
http://adhainastudio.blogspot.com/p/sample-video-montage.html

nak hasil kerjanya, tgk kat dalam blog dia ea... banyak contoh yang dia hasilkan. mmg memuaskan, orgnya pun baik. dah booking dia awal2 lagi dan dah jumpa dia... siap minta copy video yang dia hasilkan.

video kahwin nilah yang saya dapat dari En. Aswad





untuk hasil kerja kahwin bahagian pelamin dan juga baju pengantin, tak dapatlah nak tunjuk.... mak sedara takde blog or facebook.


11 comments:

  1. oh cantik..Sweet makeup dia...tp jauh la pulak :)

    ReplyDelete
  2. mmg sweet.... kalo jauh dia ambil kos pengangkutan

    ReplyDelete
  3. dah byk tempah..bestkan.ada sikit2 yg dah buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah... mmg best bila dah banyak yang prepare

      Delete
    2. pahang kat mn?sek teknik muadzam?hehe, kite jiran sekolah la dulu kan.hehe

      Delete
    3. kg kat lepar hilir.... aah dulu sekolah teknik muadzam shah. sarah sekolah katne

      Delete
  4. Nice make up..suke suke..heeee..anyway, thank you ya follow my blog..saya dah follow awak juga..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice kan makeup tu.... welcome... thanks kat awak juga

      Delete
  5. k.fazleenmanjer makeup mmg cantek sgt..
    teringin jgk nk dia make up kan nt..tp jauh laa..:(

    ReplyDelete