Wednesday, 10 October 2012

PINDAAN HADIAH GIVEAWAY

Assalamualaikum....

hai kawan2... hari ni nak bagi tau hadiah giftaway ditukar. tak dapat nak bagi banner or bunting , juga bunga telur. zura gantikan dengan hadiah yang lain. tak sempat nak mencari kerana kesibukan masa. pergi satu kedai aje, beli semua hadiah di situ. buat makluman semua sekarang ni zura dalam proses nak bertukar tempat kerja. hari isnin 15 oktober 2012 zura akan melaporkan diri di Jabatan Bantuan Guaman, bertugas sebagai Penolong Pegawai Undang-undang. minta maaf banyak pada yang menyertai Fist Giveaway dari anakpakshaikh.

antara hadiah2 yang akan diberi ialah

1. lampu bilik tidur - ada 3 pemenang.
2. teddy bear - 1 pemenang
3. pelita kecil ( sesuai untuk letak cincin or apa2 jelah pasal hantaran) - 1 pemenang
4. kusyen kecil ( sesuai untuk letak cincin or apa2 jelah pasal hantaran) - 1 pemenang

sape erk dapat hadiah ni...

okey antara pemenangnya ialah

lampu tidur
1.  http://winnersjourney.blogspot.com/2012/09/first-gift-away-from-anakpakshaikh.html
2. http://ayongatikah.blogspot.com/2012/10/giveaway-24-first-giveaway-from-anak.html
3. http://sunflowergo2.blogspot.com/2012/10/first-gift-away-from-anakpakshaikh.html

teddy bear

 http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/first-gift-away-from-anakpakshaikh.html

pelita kecil

http://closetcleopatra.blogspot.com/2012/10/first-gift-away-from-anakpakshaikh-cum.html

kusyen kecil

http://lurveumoreandmore.blogspot.com/2012/09/first-giveaway-from-anak-pakshaikh.html

KEPADA PEMENANG-PEMENANG YANG DISEBUTKAN DIATAS SILA BERI BUTIRAN 
SEPERTI BERIKUT :-

NAMA
ALAMAT
NO.TELEFON

SILA EMAILKAN KE sitiazurashaikhabdulhaiyey.gmail.com
SECEPAT YANG MUNGKIN, INSYAALLAH HARI JUMAAT 12 OKTOBER 2012 AKAN POS  .

14 comments:

  1. Alhamdulillah...
    thanks Zura buat GA ni (^_^)
    nanti saya emel details ya...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tq zura....suka sngt....k cik mah email detail.. :)

    ReplyDelete
  3. yeay,,,,1st time menang ga..
    trus mate yg ngantuk dr pg tdi jadi segar...
    hehehe...thanx ye zura...

    ReplyDelete
  4. WOW. Bestnya dpt teddy bear. memang sangat mngharap dapat teddy bear tu. hihi. thanks zura. ^^

    Nana dah email details yang Zura mintak. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..happy giler penat2 balik keje dgn emosi trganggu bukak blog tgk entri zura yg ni...hehe..thanks a lot zura! Ayong email skrg jugak..:-)

    ReplyDelete
  6. sayangku...
    present dah sampai...
    so cuteee...
    ngah pk2 lak nak deco camner nnti..haha...
    thanx a bunch dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke... baguslah. boleh buat dekat hantaran tu

      Delete
  7. tq zura...hadiah cik mah pun dah sampai..aduhai..terharunya...lampu warna biru...sukanya...warna kesukaan cik mah..tq.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau plak cik mah suka biru... elok bebenorlah tu erk. cantik tak yang zura pilih tu

      Delete
  8. Wihuuuu.... teddy bear dah smpai. haloh haloh halohhh... comel. dah ada idea nak letak kat dulang hantaran mcm mana nnt. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo nak tgk contoh.. ce gi kat review : hantaran

      Delete
    2. Wihuuu... dah tengok. :)

      Nana ada review hadiah kat blog nana. ce tengok. ^^

      Delete