Tuesday, 16 October 2012

VIDEOGRAPHER PAHANG

Alhamdullilah.... video kahwin dah sampai minggu lepas. baru nak update dalam blog ni. Sangat berpuashati dengan hasil kerja yang diberikan. buat pengetahuan semua video yang aku ambil dari videographer ni tersangatlah murah tau. RM 650 aje termasuk kos pengangkutan. aku dapat 3 set dvd. dalam 1 set ada 2 DVD. Satu dvd pasal rakaman nikah..... satu lagi DVD pasal sanding. video ni cover keseluruhan majlis dari mula hingga habis majlis. (8.00 pagi sehingga 4.00 petang). bestnya bila tengok balik video ni.

sekarang setahu aku, dah naik sikitlah harga ni, tapi still murah lagi. videographer aku ni orgnya peramah, bestlah bila bekerjasama dengannya. so sesape nak ambil dia, ni no.telnya. EN. FENDI 0129898597 atau boleh juga call adiknya EN.ASWAD 0199119224.





3 comments:

  1. Nak tgk zura..upload la...hehe..:-)

    ReplyDelete
  2. mmg murah (^_^)
    saya punya mahal laa jugak... sob2

    ReplyDelete
  3. murahnya..wani x da pn amik video ni..amik sendiri-sendiri je..x sempat nak pikir time tu..

    ReplyDelete