Monday, 9 April 2012

DIY KAD KAHWIN (PART 2)

kali ni aku nak tunjuk kad kawin design lain plak. yang ni aku buat sendiri. dah namanya pun DIY kan. aku search kat en.google. gambar doodles comel. so dapatlah aku doodle yang comel ni. aku juga search doodle tree design untuk letak dekat kad aku. jom tgk kat bawah ni yang aku dah siap edit.. aku rasa nanti aku nak print yang ni je untuk kenduri. nampak lagi comel dari part 1.
MUKA DEPAN DAN BELAKANG




6 comments:

  1. Rajinnya design sendiri (^^,)
    Comel~

    ReplyDelete
  2. suka design kad kawin... bila tgk berbaloi2

    ReplyDelete
  3. cantiknya buat sendiri! kreatif sungguh!

    ReplyDelete
  4. ouch suwitnyaaa..buat sendiri memang berbaloi kan :)

    ReplyDelete