Monday, 21 May 2012

KURSUS KAHWIN, UJIAN HIV

alhamdullilah...

ujian HIV dah buat dan kursus Pra Perkahwinan pun dah hadir. Kursus Pra Perkahwinan yang diadakan di JAIS pada 19-20 Mei 2012, best sangat. banyak input yang boleh dapat dari sana. Penceramah-penceramahnya pun kelakar. tak boringlah bila dengar ceramah tue. kat bawah ni dokumen-dokumen aku dan juga en.tng.

  ini folder yang diberikan oleh JAIS




Sijil kursus aku

salinan sijil kursus en.tng




dokumen2 ujian hiv aku n en.tng 



senarai semak dokumen2 yang diperlukan untuk borang permohonan perkahwinan JAIP


borang permohonan perkahwinan JAIP

2 comments:

  1. Hi, awk wat HIV test kat mana ea...??
    Sebab kawan kita wat kat Kelana Jaya, dia xde pulak cop HIV Non-reactive..klinik xde bg result langsung, cuma bg mcm slip menandakan kita dh wat HIV test tuu je...pelik gak...

    ReplyDelete
  2. buat kat klinik kesihatan seksyen 7, shah alam

    ReplyDelete