Monday, 23 July 2012

VEIL NIKAH SUDAH SIAP

hari ni nak tunjuk pada kawan2  veil yang aku tempah dari seorang pelajar UITM ..... walaupun lambat... hasilnya sangat memuaskan hatiku.... tak sabar rasanya nak tgk sendiri.... ni aku ambil dari fanpage dia
http://www.facebook.com/pages/Numairah
dia lambat siapkan sebab almaklumlah studentkan.... banyak assignment perlu disiapkan dan juga baru habis exam hari tu..... tq Mai.... terima tempahan zura ni walaupun sibuk dengan belajar.

jom sama2 tgk hasil yang dia buat ni....

hasil selepas perbincangan dengan Mai..... jadi juga seperti apa yang aku impikan....

cantikkan...... suka sangat hasil kerja Mai.... 

 tak sabar rasanya nak tunggu veil yang di pos.....

20 comments:

  1. cntik !! ni kalo kawan atie nampak ni mesti dia jeles..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan..... suka tgk hasilnya walaupun belum dapat kat tangan lagi....

      Delete
  2. Replies
    1. tq... tak yah jeleslah.... Cik Tqah pun boleh buat juga

      Delete
  3. pink peach...... tq Diyana.... ilham kepada rakan2 yang lain juga

    ReplyDelete
  4. cantik la veil zura.pndai kwn zura buatkn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai mmg pandai jahit manik..... walaupun dia belajar account

      Delete
  5. Cantik...sweet je kaler nye..mahal tak kalau buat camni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi zura kira okeylah, murah dari yang lain...
      dalam RM 80 tempah kat dia.... dia akan tanya dulu bajet kita berapa.

      Delete
  6. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! tak sabar nak tgk awak pakai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas kahwin nanti ..... zura akan upload gambar dalam blog.... insyaallah

      Delete
  7. besnya tgk. cantek owh. zura pakai msti lg cantek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kiralah sape yang pakai pun akan jadi cantik..... hehehe

      Delete
  8. berapa upah yer?then material awak sediakan ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. upah RM 80.00. kain saya beli. kain chiffon. harga kalo tempah dengan kawan saya ni boleh ikut bajet masing2. saya cakap dengan dia biarlah bajet bawah RM90.00

      Delete