Thursday, 2 August 2012

PART 2 :- bunting dan banner

alhamdullilah..... pagi semalam Karya Print ada telefon aku. bunting dan banner yang aku tempah dah siap, n boleh ambil. apa lagi tengahari semalam aku pun pergilah ambil bunting dan banner perkahwinanku. bila aku tengok ..... wow cantiknya.... harganya pun murah, sangat-sangat berpuashati dengan hasil kerja mereka. so, sesiapa yang bercadang nak tempah bunting dan juga banner bolehlah tempah dengan mereka.

kat sini aku bagi detail pasal diaorg...

Karya Print
No.18 , jalan Zirkon E 7/E, Seksyen 7
Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(kedainya masuk dekat lorong Shell)
Tel : 03-55188575

Banner yang aku tempah 3x6 = RM 21.60
Bunting yang aku tempah 2x2 = RM 10.00, Aku tempah 2 bunting, so RM 10.00 X 2 = RM 20.00
Upah Design = RM 20.00
Jumlah yang aku bayar = RM 61.60

murahkan...... dapat 1 banner, dan 2 Bunting yang comel.

* bunting dan banner yang dah siap diambil tu, aku tak ambil gambarnya nak tunjuk kat korang.... insyaallah kahwin nanti korang dapatlah tgk.

8 comments:

  1. sgt murah tu....nk kn p usha jg ni....seronok dah setel kan... :)

    ReplyDelete
  2. murahnye..smpt g tak nk g wat..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila kahwin... sempat buat. dalam masa seminggu dah siap. kalau dah ada design sendiri lagi cepat diaorg buat.

      Delete
  3. Murahnyaaaaaa. Ok dah tau tempat ni kat mana senang cari. Thanks dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je cari... cepat2 tempah... hehehe

      Delete
  4. nak tengok nak tengok nanti share tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah lepas kahwin ea.... draf banner dan bunting ada pada post Part 1

      Delete