Wednesday, 1 August 2012

bulan ogos sudah datang

hari ni dah 1 ogos 2012..... maknanya lagi 23 hari berapa jam sahaja lagi untuk aku prepare apa yg patut pasal kahwin ni.... dari bulan ke bulan ... see dah tak lama nak jadi isteri org. erm.... camne erk kehidupan berumah tangga nanti. aku lepas kahwin terpaksa berjauhan.... en.tng lepas raya means lepas kahwin nanti kena tukar Kluang... sukalah dia dapat balik kampung.... tng aku cakap biasalah kalau dah namanya askar mmg selalu kena tukar..... nasiblah aku ni boleh hidup berdikari juga.... tak taulah lepas kahwin tetiba tak boleh berjauhan dengan dia pula.... tapi nak wat camne aku minta tukar pun takde respons.... gred aku sekarang ni payah sikit nak tukar tempat lain.

okey bercakap pasal hari yang makin dekat ni... alhamdullilah daftar nikah dah settle ( penting tu tau, kalau takde, tak boleh nikah). persiapan yang lain alhamdullilah banyak dah settle... skrg ni tgh nak siapkan DIY bunga rozek untuk org rewang. akan disettlekan dalam minggu juga.. dah settle bunga rozek nanti, aku review kat korang erk...

bagi b2b yang tarikhnya sama dengan aku atau tarikhnya dah dekat macam aku, jgn gelabah , buat selamber je... hehehe.... cakap org aku pun kekadang gelabah juga. ;-)

10 comments:

  1. haha... wah lagi la 23 hari agy..
    ape perasaan sekrg?
    heheheh takut x..ehhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut tu ada jugalah... lepas ni dah pegang status isteri, byk juga tanggungjawabkan

      Delete
  2. kena tarik nafas panjang2 nih ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kena tarik nafas panjang2 ni

      Delete
  3. belum rasa lagi berdebar... 23hari jugak..

    ReplyDelete
  4. tahniah! Hope semua berjalan lancar ;)

    ReplyDelete
  5. lepas kahwin dengan sebelum kahwin totally different. mula2 mmg rasa kuat berjauhan tapi sebenarnya tidak sob sob sob !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul juga tu... apalah rasanya erk bila berjauhan lepas kahwin nanti. erm.. etrpaksalah terima seadanya

      Delete