Monday, 3 September 2012

25 ogos 2012 terlakar sebuah sejarah

alhamdullilah..... 25 Ogos tahun ni mencipta memori indah buat diriku sendiri juga suami tercinta.....
kami berdua dah mempunyai hubungan yang HALAL. Jom.... kat sini sini review sikit gambar masa nikah dan juga sanding.

terima kasih pada Manjertouch (kawan yang makeup saya, boleh like dekat funpage fb dia), buat jurufoto, Hafiz ,..... dan juga buat juruvideo ADHAINA. thanks sangat2 kat korang semua.... buat makcik sedara , makde terima kasih buat pelamin yang indah .... Mai, thanks ea buat veil nikah yang sangat cantik.... kawan2 kalo nak order dengan mai ni, boleh call dia (013-3786189)

ramai lagi nak ucapkan terima kasih, senang merangkumi semua org, terima kasih kerana menjayakan majlis pernikahan dan ;persandingan zura dan suami, juga adik dan suami.... kami kahwin serentak.

gambar di ambil dari kamera family mertua, dari funpage jurufoto, dan dari funpage manjertouch.

bersiap-siap untuk nikah

menanti penuh debaran

mendengar sedikat nasihat dan penerangan sebelum akad nikah dijalankan

membaca cerai taklik

suami memakaikan gelang ditangan isteri

cium tangan suami, sebelum tu sempat berposing... hehehe

hasil sentuhan manjer touch

veil yang sangat menarik hati

selepas diedit oleh hafis fotography


with adik

with my lovely husband

selepas akad nikah, bergambar di luar masjid
cantik tak mataku

gabungan purple dan merah


10 comments:

  1. Cntik btol veil tu...suka2. Cntik sngt zura.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan veil... hasil sentuhan Mai.... design sama2....

      Delete
  2. Tahniah dear...alhamdullillah, selesai segalanya...serius cantik make up...suka suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan makeup ni.... kalo ms boznicka dok dekat sini, boleh ambil dia je

      Delete
  3. Alhamdulilah.. Tahniah dan selamat pengantin baru :))

    cantiknya busana nikah dan veilnya :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik....baju hasil perbincangan dengan makcik,
      veil hasil perbincangan dengan Mai

      Delete
  4. congratz dear! welcome to wifey2 world..hihi..

    ReplyDelete