Tuesday, 25 September 2012

sebulan sudah berlalu



alhamdullilah ........ tgk stiker tu, erm dah sebulan berlalu majlis nikah n sanding aku bersama suami tercinta.
seronok bila dah berkahwin ni, yelah hubungan pun dah halal. masih teringat-ingat lagi debaran menanti saat dinikahkan, debaran menjadi isteri Muhammad Amirul Rashidi Bin Zakaria. masih terngiang-ngiang suara ibuku, " zura, ko dah jadi isteri org, dah selamat pun ".... eh, yeke mak... tak dgrlah mirul akad, jauh sgt. dalam hati ni, macam2 perasaan.... gembira, sedih... hampir bercucuranlah juga air mata ni, nasib baik dapat cover... hehehe. sedih, terharu sebab aku dah jadi isteri, byk tanggungjawab yang perluku pikul untuk jadi seorg isteri yg solehah... abg, insyaallah syg akan jadi isteri yang solehah, isteri yang taat pada suami, isteri yang dapat melahirkan zuriat-zuriat yang comel, sihat dan cukup sifatnya. terima kasih kerana abg sanggup terima syg sebagai isteri seadanya, sanggup pegang tanggungjawab abg terhadap syg. " Happy anniversary for 1 month ".


love u so much..... suka tgk gambar ni, sweetkan. 
selepas majlis akad nikah.






13 comments:

  1. Alhamdulillah..samalah kita dah genap sebulan berkahwin. cantik sgt awak time nikah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Imah.... imah pun cantik juga. sama2lah kita berjauhan dengan suami erk.

      Delete
  2. Bahagianya.....makin tak sabar tggu majlis nih..heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok bila dah berkahwin ni, makin akrab hubungan

      Delete
  3. zura, nak tnya, zura pakai inai ape? cantik lah kaler dia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai inai daun campur dengan inai tiub

      Delete
  4. Seronoknya dah kahwin.... dah follow you :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok. jom join GA, Zura ada buat GA

      Delete
    2. Insyaallah kalau ada masa saya join. Sebab online pakai mobile phone susah sket klu nak letak gambar n edit blog ni.

      Delete
  5. zura sweet sgt..tahniah ye...semoga jadi isteri yang solehah..

    ReplyDelete