Thursday, 6 September 2012

review :- VEIL NIKAH

Assalamualaikum......

hai kawan2 b2b, ex-b2b, silent reader or sesape sajelah... malam ni nak review kat korang pasal veil nikah aku. aku cari kain je, yang lain aku bagi pada Maizura (budak UITM, shah alam) untuk mencantikkan kain yang aku beli tu A.K.A veil nikah. aku dok google pastu aku tertarik dengan jahitan manik pada tudung yang Maizura buat..... Mai ada blog dan FB Funpage. Blog dia  http://mynumairbeads.blogspot.com. FB funpage, Numairah. Dalam tu macam2 ada..... cantik tau. Sebab tu aku tertarik. apa lagi aku pun smslah Mai ni. Sms dibalas dan kami buat perjumpaan. aku serahkan kain, suruh dia gunting buat veil, pastu jahit manik.... aku cakap ngan dia nak ala2 radiusite, pastu nak design macam tudung kat blog dia tu, design dialah, pastu aku cakap nak manik bertaburan juga, bagi nampak penuh... baru menyerlah. alhamdullilah, apa yang aku cakap tu, dia dapat buat... terbaiklah Mai... TQ, sebab buat veil yang sangat cantik, menyerlah keayuan zura waktu pernikahan, chewah, perasanlah plak kan.... hehehe

jom ramai2 kita tgk hasilnya.....



tunduk sikit, bagi korang nampak..... nice kan, bila pakai


bila dah tgk ni, kalo korang rasa nak guna perkhidmatan Maizura bolehlah call dia.... 013-3786189.

14 comments:

  1. Cntik2...pndainyer maizura jahit....

    ReplyDelete
  2. Btl2...sokong cikmah...mmg cntik...mahal x die cas zura?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut atas kehendak kita.... zura cakap ngan dia nak bawah RM 80 JE. so veil yg dia wat RM 80 JE

      Delete
  3. waaaa kalau awak sewakan...sy cop tau!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BOLEH JE.... bila nak pakai.... veil tu kat kg.... tak taulah apa rupanya bila letak dalam almari

      Delete
  4. Replies
    1. aaah.... mmg murah, dan cantik. berbaloi tau

      Delete
  5. oh so cantik.. boleh jadik inspirasi jugak ni. penuhkan atas kepala je pun cantikkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaah..... kalau atas kepala dah penuh, kat baju buat simple jer...

      Delete
  6. xnk bg sewa ke veil 2? kaler peach kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kaler peach. veil ada ngan kawan. dia pinjam untuk sambut menantu

      Delete