Tuesday, 4 September 2012

review : hantaran kek

assalamualaikum...

hai kawan-kawan b2b, ex b2b, dan semualah baca blog ni, hari aku nak update pasal hantaran kek yang aku order dari org tanjung lumpur, kuantan. kek yang dibuat mengikut design yang aku nak. thanks kak sebab buat apa seperti yang saya nak. keknya pun sedap tau.. so sesape yang berada sekitar kuantan tu bolehlah order dengan akak ni........ sangat2 disyorkan.

FB Funpage di :- kek comel
no.tel akak ni (0148426780)

gambar kek diambil dari fb akak ni..... kredit to kek comel

kek dari pihak aku bg pada suami

kek dari pihak suami bagi kat aku.... kat baju tu ada letak nama aku, tapi dalam gambar ni takde plak. tunggu gambar dari jurufoto nantilah



6 comments:

  1. ala2...comel btol...sesuai tol ngan nama kek..kek comel...

    ReplyDelete
  2. Alahai.. comelnya.. lagi2 baju kebaya tu.. hehehe.. itu simbolik baju future baby nanti. nice :))

    ReplyDelete
  3. comey!! kek pon gemuk je mesti sedap! :D

    ReplyDelete