Wednesday, 19 September 2012

review :- pelamin sanding by makde (mak sedara)

alhamdullilah majlis yang berlangsung pada 25 ogos 2012 berjalan dengan lancar walaupun keadaan waktu tengahari tu sangatlah panas. nasib tak hujan. Pelamin buat dekat luar rumah. almaklumlah, nak buat dalam rumah tak muat plak, 2 pasang pengantin sekalikan. pelamin ni makde A.K.A maksedara belah mak aku yang buat. dia ada buka butik andaman di area Kuantan, tapi aku tak ingat nama tempat tu. bertuahnya anak sedara tak tau nama tempat... hehehe. aku sangat berpuas hati dengan hasil kerja makcik aku ni. tak jangka plak pelamin yang dia buat ni sangat cantik walaupun simple. mmg aku minta dengan dia takyah over sgt pelamin biar simple je.... sedap mata memandangkan.

jom tgk gambar pelamin.... pelamin sekali dengan pengantin.

fokus pada pelamin ea.... pengantin tak berapa nak cantik coz panas tu... hehehe

6 comments:

  1. tp kenapa dia buat kerusi laen2??

    ReplyDelete
  2. bestnya zura.. hehehe.. berdebar x atas pelamin? erkk.. macamana nak atasi rasa berdebar atas pelamin ya? hahaha:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik bie, debar atas pelamin takdelah sangat, rasa panas tu lagi hebat. hehehe

      Delete
  3. Diyana , kerusi tu lain sbb saje nak wat lain....

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.... kerusi p'puan sama ngn p'puan..
      laki dgn laki.... ok2...
      idea menarik

      Delete