Tuesday, 18 September 2012

FIRST GIFT AWAY FROM ANAKPAKSHAIKH



Assalamualaikum...

hai kawan-kawan b2b, ex-b2b, silent reader or sesape jelah yang berkunjung ke blog ni. alhamdullilah follower dah capai 100 lebih. tetiba terasa nak wat GIFT AWAY lah plak, sempena dah 100 lebih dah follower ni , baru kahwin n juga rezeki naik pangkat. memang ada pasang niat sebelum kahwin nak buat , tapi baru hari ni terfikir nak buat entry ni. ada ke yang nak masuk .... sesape nak masuk senang je , ikut je syarat2 macam kat bawah ni erk...

SYARAT2NYA

1. mestilah follower anakpakshaikh.blogspot.com
2. sesape yang tak follow lagi, bolehlah follow blog ni.
3. tak kira sesape pun boleh masuk, B2B, EX-B2B, BLOGGER 2 lain pun boleh ikut serta. sebabnya hadiah ni bukan pengkhususan pada b2b saja.
4. buat ENTRY yang menarik .. tak kisahlah boleh juga buat versi kartun, cerita pendek ke , ikut kreativiti korang.
5. tarikh penyertaan bermula hari ini 18/9/2012 sehingga 7/10/2012

HADIAH-HADIAHNYA

1. banner or bunting saiz kecil (macam yang zura wat masa wedding zura )
* pemenang akan diberitahu kelak, sbb nak minta design untuk dicetak. design sendiri erk...

2. bunga telur ( 100 batang)

3. lampu tidur (insyaallah... zura akan pilih yang comel, khas untuk pemenang)

4. teddy bear saiz kecil (boleh buat dekat hantaran, macam yang zura buat masa hantaran kahwin, gambar hantaran tak view lagi, TAK DAPAT lagi dari OP)


so, sesape nak masuk bagitau erk dekat blog ni.... senang nak tgk ramai tak yang masuk. hadiah takdelah menarik, tapi bolehlah untuk bagi kat korang. 




34 comments:

  1. nak join zura!hehe...dah masuk list GA nak join..nnt ayong buat entri ye..hehe..thanks zura sudi buat GA..=)

    ReplyDelete
  2. hadiah menarik... nk join~
    nnti Yana wat entry eh... hehehe

    ReplyDelete
  3. nk join juga.....seronoknyer...cik mah xsempat2 nk wat GA...hehhe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah wat laa GA jugak... saya nak join... hehe

      Delete
    2. hehehe...cik mah xsempat nk wat....ade dah plan ni..cuma xberkesempatan..kita join GA zura dulu...jom....

      Delete
    3. cik mah, kalo wat GA zura pun nak join juga. hehehe

      Delete
  4. Wah.. best nie siapa-siapa yg nak menikah cepat-cepat join.
    Kakak sokong ajelah..

    ReplyDelete
  5. Nak join tp tak tahu nak buat entry pasal ape. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. join je... tak kisah entry apa2 pun ... lagi best citer pasal blog ni. hehehe

      Delete
  6. entry menarik tu nk entry ape? entry pujian melambung blog http://anakpakshaikh.blogspot.com ke entry menarik ikut suka hjati kita?

    ReplyDelete
  7. Wahhh... hadiah menarik. Nana nak join jugak. :)

    Salam perkenalan. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga dari zura....

      Delete
    2. zura, nana dah post entry GA tu. HIHI. semoga ada rezeki Nana utk dapat salah satu hadiah dari zura. kuikuikuii...


      http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/first-gift-away-from-anakpakshaikh.html

      Delete
    3. dah baca, menarik juga entry....

      Delete
  8. wahh.. bestnya zura.. cik bie pun ingat nak buat GA sempena anniversary tunang.. haih.. asik xda masa jekk.. tunggu pas wedding mcm zura jugk la :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagusnya kalo cik bie buat.... tapi yg penting settlekan dulu kahwin... nanti wat GA nak joinlah

      Delete
  9. macam nak join...cuma lum berkesempatan nak mengarang cerita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik awin..jom2 join..merry meriahkan suasane..hehe

      Delete
    2. nanti ada masa joinlah.... 7/10/2012 tutup, masih ada masa lagi. tak kisah wat entry apa2 pun.

      Delete
    3. cik awin join ;)

      http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/10/setahun-dah.html

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. ok zura..ana dah join...
    http://lurveumoreandmore.blogspot.com/2012/09/first-giveaway-from-anak-pakshaikh.html
    lupe separuh ahri sal kije..hikhikhikkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey ana, zura dah baca entry tu. menarik

      Delete
  12. insyaallah nak join..nanti ain wat entri k..thanx buat GA ni zura

    ReplyDelete
  13. whoaaa...mcm best.nk kene creative nih.da follow

    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. zura...alhamdulillah..siap jugak entri nak join GA zura...happy!!hehe...thanks zura for organizing this wonderful GA!
    http://ayongatikah.blogspot.com/2012/10/giveaway-24-first-giveaway-from-anak.html

    ReplyDelete
  15. zura...cik mah dah post dah entri join GA Zura..tq ye..

    http://sunflowergo2.blogspot.com/2012/10/first-gift-away-from-anakpakshaikh.html

    ReplyDelete
  16. Salam Zura.. Yan nak join jugak..

    http://closetcleopatra.blogspot.com/2012/10/first-gift-away-from-anakpakshaikh-cum.html

    ReplyDelete